Servicii de Estetică dentară


Prin servicii de estetică dentară vei obține zâmbetul pe care ți-l dorești!

Culoarea dinților și smalțul dentar pot fi afectate de anumiți factori cum ar fi consumul de: ceai, cafea, băuturi acide, de unele medicamente sau alimente colorate, dar și de fumul de țigară. 

Prin serviciile stomatologice de albire dentară, petele apărute pe suprafața dinților și culoarea inestetică pot fi înlăturate cu succes, redând astfel zâmbetului, aspectul natural strălucitor. 

De ce estetică dentară?

Estetica dentară este o ramură a stomatologiei a cărei servicii își propun redarea aspectului estetic dentar și implicit, a unui zâmbet sănătos. 

Tartrul se formează pe suprafața dinților în timp, prin mineralizarea plăcii bacteriene cu sărurile de calciu din salivă.

Există 2 tipuri de tartru:

  1. supragingival - are o culoare alb-gălbuie, dar poate ajunge până la maronie sau neagră dacă se impregnează cu anumiți coloranți alimentari.
  2. subgingival - este de culoare închisă și de o duritate mai mare, mineralizarea lui fiind posibilă datorită prezenței sângelui.

Îndepărtarea tartrului de pe suprafața dinților se face printr-o metodă terapeutică, numită detartraj, care poate fi realizată de către medicul stomatolog cu: 

  • instrumentar manual (tartru supragingival);
  • ultrasunete (tartru supragingival);
  • chiurete (pentru tartrul subgingival).

Clinica stomatologică Syrodent oferă servicii moderne pentru curățarea ultra eficientă a danturii, prin detartraj ultrasunete cu periaj profesional și Airflow

Această tehnică are o acțiune blândă asupra dinților și a gingiilor, fiind nedureroasă și bine suportată de către adulți.

Air Flow-ul este o procedură modernă de igienizare care oferă și un masaj gingival eficient, ce stimulează circulația sangvină locală. 

Prin intermediul acestei metode este proiectat pe dinți un jet de particule format din aer, apă și bicarbonat de sodiu, ce va asigura curățarea zonelor interdentare greu accesibile și eliminarea petelor dentare.

Estetică dentara la clinica Syrodent by Dr. Adel Abboud

„ Transformarea zâmbetelor este o operă de artă, iar eu mă bucur să le ofer pacienților mei adevărate capodopere - prin zâmbete perfecte.

Cred că un zâmbet sănătos oferă pacienților sănătatea de care au nevoie, fericirea pe care și-o doresc și încrederea pe care o merită. ”

Dr. Adel Abboud,

Medic specialist în Estetică dentară

Dr. Adel Abboud - Medic specialist in estetica dentara

De asemenea, în cadrul clinicii Syrodent by Dr. Adel Abboud puteți beneficia de toate tratamentele necesare pentru dobânirea unei danturi estetice și corect funcționale: albire dentară, ortodonție, implantologie sau protetică dentară.

Mai multe informații despre serviciile de estetica dentară, puteți afla și din articolul nostru cu tema:

Apelează cu încredere la serviciile de estetică dentară!