20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Igienizare dentară

Siguranța și sănătatea pacienților noștri sunt întotdeauna prioritatea noastră principală în clinica stomatologică SyroDent. De aceea, ne dorim să oferim servicii profesionale de igienizare dentară, pentru a ajuta la menținerea sănătății dentare și la prevenirea problemelor orale.

Igienizarea dentară acoperă o gamă largă de tratament pentru a asigura o igienă orală completă. Printre acestea se numără:

  • Detartrajul
  • Periajul airflow
  • Îndepărtarea plăcii bacteriene de pe dinți și subgingival.

 

Detartrajul este un tratament prin care îndepărtăm tartrul și placa bacteriană de pe suprafețele dentare. Acest tratament este important pentru a preveni apariția cariilor dentare, a gingivitei sau a bolii parodontale.

Periajul airflow este un tratament care ajută la îndepărtarea petelor și a plăcii bacteriene de pe suprafețele dentare și subgingival, prin utilizarea unui jet de apă și a unei pudre abrazive speciale. Acest tratament îmbunătățește aspectul zâmbetului dumneavoastră, dar este eficient și în depistarea cariilor din timp.

Îndepărtarea plăcii bacteriene de pe dinți și subgingival este un tratament prin care îndepărtăm placa bacteriană care se acumulează între dinți și sub gingii. Acesta poate fi un factor de risc pentru apariția gingivitei sau a bolii parodontale și, prin urmare, înlăturarea este importantă pentru sănătatea orală.

La clinica noastră, igienizarea dentară este realizată de către medici stomatologi specializați și cu experiență. Utilizăm echipamente și tehnici de ultimă generație, pentru a asigura pacienților noștri cele mai bune rezultate.

Vă stăm la dispoziție pentru multe informații sau pentru programarea unei consultații!

× Cum vă putem ajuta?