20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Implanturi dentare

De ce să alegi tratamentele stomatologice cu implanturi dentare?

Domeniul implantologiei a cunoscut o evoluție semnificativă în ultimii ani, iar specialiștii implantologi recomandă implantul dentar, drept cea mai eficientă soluție de înlocuire a dinților pierduți.

Acest lucru se datorează faptului că tratamentul medical este unul minim invaziv, fără disconfort major și cu o perioadă de acomodare ușoară pentru pacient.

Tehnica și tenologia folosită de medic pentru implantare îi permite să efectueze proceduri cu precizie exactă, într-un timp scurt.

Deci, implantul dentar este în prezent, cea mai eficientă soluție medicală de înlocuire a unuia sau a mai multor dinți lipsă!

Implanturi dentare
Înlocuiește-ți dinții pierduți cu impanturi dentare moderne la clinica SyroDent by Dr. Adel Abboud!

Ce sunt implanturile dentare?

Cuplu vârstnici fericiți

Implanturile dentare sunt dispozitive de forma unui șurub, confecționate din titan pur (99,95%) și alte aliaje.

Rolul lor este de a crea  rădăcini artificiale, care să susțină viitoarele coroane dentare (noii dinți).

De asemenea, implanturile dentare pot fi utilizate și ca susținere pentru o punte pe implanturi sau pentru o proteză pe implanturi, fiind o soluție extrem de eficientă și în lucrările de protetică dentară.

O persoană poate beneficia de unul sau de mai multe implanturi dentare, fără a-i fi afectați în vreun fel dinții învecinați.

Ce tipuri de implanturi dentare există?

La nivel mondial există mai mulți producători de implanturi dentare care produc piese diferențiate ca formă, mărime și tipuri de aliaje combinate.

În România, majoritatea clinicilor stomatologice aleg să lucreze cu un număr limitat de branduri, deoarece fiecare implant dispune de propria tehnică și aparatură necesară pentru aplicare și protezare.

La Clinica SyroDent am ales să oferim pacienților calitate și inovație prin tratamente cu 4 dintre cele mai performante tipuri de implanturi dentare existente pe piață:

 • Implant BREDENT (Germania)
 • Implant STRAUMANN (Elveția)
 • Implant MEGAGEN (Coreea)
 • Implant SWEDEN & MARTINA (Italia)

Fiecare tip de implant dentar este specific unui anumit caz medical și poate constitui o soluție perfectă de înlocuire a dinților pierduți. Alegerea tipului de implant dentar poate fi făcută cu acordul medicului stomatolog, specializat în implantologie dentară.

În cazul clinicii SyroDent, Dr. Adel Abboud deține specializari în chirurgie și implantologie dentară, având la activ numeroase tratamente cu implanturi dentare reușite, lucru care îl recomandă în topul specialiștilor din domeniul implantologiei dentare.

Care sunt beneficiile implanturilor dentare?

 • ÎNLOCUIESC COMPLET DINȚII PIERDUȚI
 • OFERĂ O ESTETICĂ DEOSEBITĂ
 • SOLUȚIE PE TERMEN LUNG
 • PREVIN MIGRAREA DINȚILOR
 • STABILITATE
 • ARATĂ ȘI SE SIMIT CA DINȚII NATURALI
 • ZÂMBET FĂRĂ GRIJI
Dr. Adel Abboud - Specialist implantologie la SyroDent
Dr. Adel Abboud - Medic specialist în Implantologie dentară

Care sunt prețurile pentru implanturile dentare?

Prețul implantului dentar îți va fi explicat de către medicul implantolog, în cadrul consultației, înainte de intervenția propriu-zisă. Vezi AICI lista cu prețurile pentru cele mai utilizate implanturi dentare din țara noastră!

Prețul unui implant dentar cuprinde manopera și analizele medicale necesare pentru intervenția chirurgicală.

De asemenea, e necesar să reții faptul că un implant dentar înlocuiește doar rădăcina dintelui pierdut. Pentru refacerea completă a dintelui, specialistul îți va recomanda și o lucrare protetică de tipul unei coroane dentare, care poate fi confecționată din diverse materiale (ce vor influența la rândul lor prețul lucrării finale).

Recuperarea după implanturi dentare

După inserarea implantului dentar există câteva riscuri-afecțiuni care pot apărea în special, în primele 3 zile.

Acestea pot fi umflături (edeme) sau vânătăi (echimoze) și nu necesită tratamente speciale în afara medicației recomandate.

Nu trebuie să te îngrijorezi, medicul îți va recomanda un tratament care le va ameliora și vor dispărea în câteva zile.

În concluzie:

Implanturile dentare oferă oricărui pacient tratat posibilitatea de a mesteca corect alimentele și de a se bucura de un zâmbet normal de fiecare dată. Acest lucru se va reflecta într-un mod foarte pozitiv asupra psihicului persoanei tratate, oferindu-i mai multă încredere în sine și o stare de bine generală.

CLIK mai jos pentru a citi GHIDUL complet al implanturilor dentare!

× Cum vă putem ajuta?