20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

LABORATOR DIGITAL

Calitate a rezultatelor mult îmbunătățită datorită Scanării Intraorale

Clinica SyroDent beneficiază de o tehnologie avansată în domeniul stomatologic din România.

LABORATOR DIGITAL

Radiografia dentară este o reprezentare sub forma unei imagini a dinților, a maxilarelor și a țesuturilor moi ca urmare a unei scanări digitale.

Astfel, prin intermediul unei radiografii dentare medicul are posibilitatea de a vedea aspecte care nu sunt vizibile în cadrul consultului clinic, cum ar fi: interiorul gingiilor sau gradul de afectare al nervilor dentari.

Amprentarea dinților din cavitatea orală prin mulaj este complexă și necesită 3 amprente:

  • amprenta arcadei superioare
  • amprenta arcadei inferioare
  • amprenta ocluziei

Procedura este una de durată, iar pacientul are o senzație destul de neplăcută de a muşca din materialele de amprentă.

Scanerul nostru intraoral oferă: valoare, eficiență și productivitate

Împreună, aceste trei calități facilitează fluxul de lucru și oferă optimizare și flexibilitate garantată.

Viteză impresionantă

Algoritm inteligent de detectare a scanării cu două camere de mare viteză pentru scanare intraoală rapidă și eficientă.

Combinație perfectă de software și hardware

Scanerul și software-ul însoțitor va obține fidelitatea rezultatelor dorite.

Scanare înainte de operare

Se va efectua o scanare preoperatorie a dinților unui pacient și se vor utiliza aceste date pentru o varietate de proceduri. Cu aceste date de scanare înainte de operare, scanarea postoperatorie poate fi efectuată mai rapid și mai ușor. Datele pot fi, de asemenea, folosite ca date de referință în procesul de modelare, ajutând la crearea mai multor proteze naturale.

Scanarea impresiilor

Această funcție acceptă operațiuni de scanare compozită care utilizează atât date de scanare orală în relief, cât și date de scanare a amprentei gravate. Cu o simplă scanare, ambele date pot fi sortate și îmbinate în timp real și utilizate pentru modelare.

Scanare de înaltă rezoluție

Se vor selecta anumite părți ale dintelui pentru a scana la o rezoluție înaltă. Această funcție va scana în HD numai acolo unde este necesar, permițând gestionarea eficientă a timpului de scanare, a capacității de date etc. Zona selectată este afișată într-o culoare diferită pentru ușurință în utilizare.

Analiza ocluziei

Funcția de analiză a ocluziei captează rapid starea ocluzală a maxilarului și mandibulei, afișând rezultatele într-o hartă color cu valori numerice. Harta de culori arată gradul de ocluzie în diferite culori și afișează valorile corespunzătoare, în momentul în care cursorul se deplasează peste fiecare zonă. De asemenea, se verifică distanța dintre dintele pregătit și antagonistul acestuia.

Cameră HD

Împreună cu funcția de scanare 3D, această funcție permite utilizarea scanerului ca și cameră intraoală, pentru a face fotografii HD. Se pot partaja imagini cu un laborator și vor fi utilizate la nevoie, atunci când pacienții vor fi consultați.

Întreaga procedură este nedureroasă pentru pacient și are o durată foarte scurtă.

Rezultatul scanării intraorale va putea fi manipulat digital prin apropierea imaginii în zona de interes, rotit și vizualizat în spațiu, având model virtual al dinților.

Pentru INFORMAȚII suplimentare despre scanarea intraorală, suntem la dispoziție în cadrul Clinicii Syrodent by Dr. Adel Abboud :

Str. Barbu Văcărescu, nr. 41, sector 2, București .

Telefon: 0752 100 030

× Cum vă putem ajuta?