20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Servicii de Ortodonție

Obține o dantură corect aliniată!

Prin serviciile de ortodonție ale clinicii SyroDent vei obține zâmbetul mult visat!

Cu ajutorul diverselor tipuri de aparate dentare, pot fi corectate alinierile incorecte ale dinților, atât la adulți cât și la copii!

CE ESTE ORTODONȚIA?

Ortodonția este acea specialitate a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticul, prevenirea și tratarea problemelor cauzate de alinierea incorectă a dinților.

Medicul dentist specialist în ortodonție poate recomanda în urma consultației ce aparat dentar este potrivit, de la caz la caz, pentru corectarea cu succes a danturii.

Tratamentul ortodontic este necesar atât din motive estetice, dar mai ales pentru sănătatea dento-maxilară.

Asta deoarece, atât dinții înghesuiți, cât și dinții mult prea distanțați pot dezvolta în timp, afecțiuni dentare ale gingiilor sau ale maxilarului.

Aparatul dentar este un sistem confecționat din diverse materiale prin care medicul ortodont aplică o forță pe dinți pentru a-i ajuta să se deplaseze în poziția corectă.

Astfel, dantura va dobândi în final un rezultat estetic și corect funcțional.

Durata de purtare a unui aparat ortodontic diferă de la un pacient la altul și poate fi cuprinsă între 6 luni și 2 ani, în funcție de gradul de avansare a anomaliei dentare.

CARE SUNT TIPURILE DE APARATE DENTARE?

Aparatele dentare disponibile în prezent, pot fi de mai multe tipuri:

  • aparate ortodontice fixe: brackeți ceramici și linguali, brackeți metalici, brackeți safir sau disjunctoare;
  • aparate ortodontice mobile: gutiere, miofuncționale.

De asemenea, prin intermediul serviciilor de ortodonție disponibile la clinica Syrodent, pacienții pot accesa pe lângă aparatele clasice și cele mai noi inovații în domeniu cum ar fi tratamentul ortodontic Incognito și aparatul invizibil Invisalign.

Aparatul ortodontic Incognito face parte dintr-o generație avansată de aparate dentare, putând fi realizat în mod personalizat cu ajutorul tehnologiei computerizate.

Acesta oferă pacienților beneficiul corectării dinților aliniați necorespunzător fără a fi vizibil – pentru că va fi așezat în spatele danturii. Acest lucru va permite persoanelor ce aleg să îl poarte să nu aibă nici un fel de disconfort, pe parcursul întregii zile.

Aparatul invizibil Invisalign este diferit de toate celelalte aparate dentare, fiind practic invizibil. Este confecționat dintr-un material termoplastic rezistent și transparent, fiind totodată și detașabil.

Apasă pe buton și citește cel mai complet GHID medical, referitor la aparatele dentare și la tratamentele de ortodonție moderne!

Beneficiile corectării alinierii necorespunzătoare a dinților sunt majore și extrem de importante pentru o funcționare corectă a tuturor cavităților bucale.

Dinții aliniați corect vor fi mai ușor de curățat și astfel, mai puțin predispuși cariilor și afecțiunilor gingivale.

O dantură aliniată corect va oferi un zâmbet natural, frumos și mai mult încredere în sine oricărei persoane adulte, dar și copiilor.

Dr. Cristina Camelia Chițescu

Medic specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială

Dr. Chitescu Cristina Camelia - Medic specialist ortodont

Mai multe informații despre serviciile de ortodonție și tipurile aparatelor dentare puteți afla și din articolul nostru:

Servicii de ortodonție egal zâmbet perfect!

× Cum vă putem ajuta?