20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Estetica dentara

Estetica dentară presupune corectarea imperfecțiunilor dentare și albirea dinților prin tratamente medicale stomatologice.

Nu toți ne-am născut cu un zâmbet perfect, dar, cu ajutorul serviciilor moderne de stomatologie, îl putem obține simplu, indiferent de vârstă.

Astfel, în domeniul esteticii dentare, lucrările de protetică dentară, alături de cele de ortodonție (de îndreptare a danturii), de implantologie și de cele de albire dentară se completeză perfect și personalizat pentru fiecare pacient în parte, oferindu-i zâmbetul mult visat.

Deci…nu mai sta pe gânduri și oferă-i zâmbetului tău, o nouă față!

Zambet cu dinți albi
Obține zâmbetul mult visat cu ajutorul specialiștilor clinicii SyroDent by Dr. Adel Abboud!

Ce este estetica dentara?

Tratament estetica dentara - Clinica SyroDent Bucuresti
Estetica dentară - Tratament complet realizat la Clinica SyroDent

Estetica dentară sau cosmetica dentară este o ramură a stomatologiei moderne, care se ocupă de tratarea tuturor problemelor funcționale și de estetică a danturii.

La clinica SyroDent by Dr. Adel Abboud concepem și oferim fiecărui pacient soluții personalizate de estetică dentară.

Da, acest lucru este posibil cu ajutorul tehnologiei digitale care ne permite să creăm zâmbetele potrivite, corect funcționale și rezistente pe o perioadă îndelungată!

Pentru că ne dorim ca fiecare pacient să se poată bucura de cea mai bună experiență stomatologică, oferim soluții de tratament complexe prin cele mai moderne tratamente dentare.

Tipuri de tratamente de estetică dentară

Obținerea un zâmbet frumos și sănătos este posibil la SyroDent! Experții clinicii noastre îți vor propune diverse abordări medicale pentru a-ți trata treptat, fiecare afecțiune în parte.

La final, vei putea opta pentru albirea dinților și astfel, zâmbetul tău va fi complet transformat.

Tratamentele de estetică dentară de ultimă generație, disponibile la clinica SyroDent sunt următoarele:

 

Indiferent de opțiunile pe care medicul stomatolog ți le propune – corespunzător cazului tău medical – scopul final al acestora va fi corectarea tuturor imperfecțiunilor dentare și crearea unui zâmbet în perfectă armonie cu fizionomia ta.

 • Aparatele dentare sunt dispozitive confecționate din diverse materiale, care se aplică pe suprafața dinților cu scopul de a le corecta poziția. În prezent, medicii îți pot recomanda mai multe tipuri de aparate dentare (fixe sau mobile), pe care să le porți o anumită perioadă de timp pentru a obține o dantură perfect aliniată.
 • Fațetele dentare sunt lucrări protetice unidentare, confecționate la alegere din ceramică sau din zirconiu. Ele se prezintă sub forma unor foițe fine, care vor fi aplicate de către medic pe suprafața dinților reponsabili de un zâmbet frumos (în special pe dinții frontali).
 • Protezele dentare sunt dispozitive medicale concepute personalizat la comandă, având aspectul dinților naturali. Acestea pot fi de mai multe tipuri, putând înlocui dinții pierduți de pe o anumită porțiune sau de pe întreaga arcadă dentară.
 • Coroanele dentare sunt realizate în laborator, în urma amprentei individuale și îmbracă în totalitate un dinte afectat sau completează un implant dentar. Pot fi confecționate din ceramică sau din zirconiu, redând în totalitate estetica și funcționalitatea dintelui.
 • Implanturile dentare sunt dispozitive medicale de forma unor șuruburi, confecționate din titan și din alte aliaje, biocompatibile cu organismul uman. Ele pot avea rolul de rădăcină artificială a unuia sau mai multor dinți lipsă sau pot constitui o modalitate de sprijin pentru anumite lucrări de protetică dentară.
 • Incrustațiile dentare sunt lucrări protetice realizate în laborator din diverse materiale, în urma amprentei individuale. Sunt o variantă nouă, mult mai eficientă ca rezistență și estetică pentru plombele dentare.
 • Punțile dentare sunt lucrări de protetică dentară, realizate în laborator cu scopul de a înlocui perfect spațiul gol, lăsat de pierderea mai multor dinți. Se construiesc cu ajutorul dinților învecinați sănătoși, aflați de o parte și de alta a dinților lipsă.
 • Albirea dentară este una dintre procedurile de estetică dentară prin care dantura își poate recăpăta aspectul estetic frumos și sănătos. Medicul stomatolog poate folosi diverse modalități de albire profesională a dinților, care vor fi aplicate la finalul celorlalte tratamente necesare (dacă e cazul).

Ce beneficii îți oferă estetica dentară?

 • Dinți mai albi, curați și igienizați profesional
 • O dantură completă și perfect aliniată
 • Dobândirea unei funcții masticatorie corectă
 • Un zâmbet cu o estetică deosebită
 • Mai multă încredere
 • Garanția unor lucrări durabile, rezistente în timp
„Viața e mult mai frumoasă, atunci când ai șansa să zâmbești cu încredere de fiecare dată!”
Dr. Adel Abboud
Dr. Adel Abboud - Chirurgie dentara, Implantologie, Estetica dentara
Dr. Adel Abboud - Specialist Estetică dentară
Zâmbetul sănătos și frumos se obține doar la cabinetul stomatologic!
Programează-te la clinica SyroDent by Dr. Adel Abboud!
× Cum vă putem ajuta?