Image

Parodontologie

Multi pacienti se confrunta cu boala parodontala, ea se manifesta prin retractie gingivala si osoasa insotita, sangerarile gingivale sunt precursorii bolii, fiind cauzate de inflamatia gingiei. Este bine ca pacientii sa vina la controale periodice pentru a bloca din evolutie…Image

Implantologie

Implantul dentar este solutia de electie in cazul protezarii unei brese edentate mai ales cand substratul osos este in cantitate favorabile. Punerea unui implant este o solutie optima deoarece nu implica prepararea dintilor vecini ai bresei mantinandu-i intacti.

Image

Chirurgie

Serviciul de chirurgie este oferit de medici specialisti care exeuta manopere cu dificultate marita. Manopere care includ extractii complicate de molari de minte, chistectomii, regularizari de creasta, rezectii apicale, sinus lifting etc.

Image

Estetica dentara

Estetica dentara este domeniul stomatologiei care se ocupa cu orice lucrare care imbunatateste aspectul estetic al persoanei. Un zambet perfect aduce persoanei numeroase beneficii, din punct de vedere estetic dar si psihologic (te simti mai bine in pielea ta).

Image

Protetica

Partea de protezare este cea mai veche ramura a stomatologiei, mereu omul a avut a se confrunta cu aceasta problema, sa inlocuiasca bresele edentate (dintii lipsa) cu dinti falsi, sau sa imbrace dintii distrusi in mare parte de traume sau…Image

Endodontie

Endodontia este o ramura a stomatologiei care se ocupa de diagnosticarea si tratarea afectiunilor nervilor. In majoritatea cazurilor, prin acest tratament endodontic, se impune indepartarea nervilor(atunci cand nervul si vitalitatea dintelui nu mai pot fi mentinute)

Image

Pedodontie

Pedodontia este ramura stomatologiei care se ocupa de problemele dentare ale copiilor. Echipa noastra lucreaza cu rabdare si multa pasiune in a trata problemele dentare ale copiilor, de la carii la extractia dintilor de lapte.

Image

Odontoterapie

Acest serviciu consta in tratarea cariei dentare. Tratamentul are in vedere indepartarea tesutului bolnav, caria si umplerea golului ramas cu material estetic, de culoarea dintelui, respectand forma initiala a dintelui.

Image

Profilaxie si igiena dentara

Acest serviciu oferit de clinica noastra ajuta la prevenirea problemelor dentare, mai ales pentru sangerarile gingivale si a bolilor parodontale. Noi recomandam detartrajul periodic, o data la 4 sau 6 luni in functie de caz. Oferim pacientilor nostri instructiuni in…Image

Ortodontie

Ortodontia este specializarea care se ocupa de repararea anomaliilor dentare. Dintii crescuti stramb sau nealiniati corect sunt mai greu de ingrijit crescand totodata riscul aparitiei unor afectiuni mai grave. Multe persoane apeleaza la Ortodontie si pentru corectarea aspectului inestetic al…

 
 

Iată câteva motive pentru care să alegi clinica Syrodent:

Ai căutat mult pe internet și vrei să faci cea mai bună alegere? Devino clientul nostru și ai promisiunea că vei fi tratat cu respect, așa cum orice clinica privată ar trebui să își trateze pacienții.

Image
Image

Profesionalism

Experiență de peste 20 de ani.


Image

Tehnologie

Am investit în aparatură modernă pentru cele mai precise rezultate.

Image

Igiena

Ustensilele noastre sunt sterilizate la standarde înalte.

 
Image

Încredere

Review-urile noastre spun povestea multor oameni mulțumiți de tratamentul primit la Syrodent.


Image

Comunicare

Îți explicăm tot ce e important să știi: diagnosticul, tratamentul, costurile și îți răspundem cu drag întrebărilor.

Image

Programări

Te poți programa atât telefonic cât și completând formularul din site. Ziua și ora le alegi tu!

 

Programează-te cu un simplu telefon la 0752 100 030 sau completează formularul

Ce spun pacienții Syrodent

"Serviciile oferite de acest cabinet m-au impresionat profund. Doctorii de aici sunt foarte seriosi si stiu ce fac, si isi trateaza pacientii cu profesionalism si caldura. Iar domnul doctor, Adel Abboud, face cea mai bună echipă cu soția sa, Alexandra. Recomand cu încredere."

Emilia GrigorescuPacienta Stomatologie

"Booked a plane ticket and flew to Bucharest to get my teeth done. Not only myself but my family too. I have a nice set of teeth but lost one tooth. Only noticeable when I smile really big, otherwise I love my teeth. I plan to have a makeover in DR so I figured why not get an implant . Also, I figured I would get my teeth whitening for myself and family too. My daughter had her wisdom tooth removed as Dr Adel Abboud recommend for her to get braces for a perfect smile. So far communication with Dr. Adel Abboud is great ! He is very responsive! He has great reviews. That's one of the many reasons I chose Syrodent !"

Petrina HalpinPacient Urologie

"Recomand cu incredere! Numai cuvinte de lauda pentru Adel si Bogdan. Super doctori si super oameni. Multumesc!"

Francisca StanPacienta Stomatologie

Vezi mai multe pareri de la pacienti: Facebook, Google.