20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Servicii de Implantologie

Alege servicii moderne de implantologie!

Aspectul inestetic și dificultatea de a mesteca incorect alimentele sunt doar două dintre consecințele pierderilor dinților, indiferent de vârstă.

Deoarece, pierderea dinților poate provoca diverse probleme digestive și dezechilibre ale mușcăturii sau ale articulațiilor maxilarului, este recomandată înlocuirea acestora în cel mai scurt timp.

CE ESTE IMPLANTOLOGIA?

Implantologia este acea ramură a stomatologiei, care se ocupă cu rezolvarea problemelor legate de lipsa sau deteriorarea gravă a dinților, prin implanturi dentare.

Implantul dentar este un dispozitiv confecționat din titan și alte aliaje, care se va introduce în osul maxilar, cu scopul de a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă.

Orice persoană adultă, fără probleme de sănătate majore, care se confruntă cu o pierdere prematură a dinților poate beneficia în prezent, de avantajul tehnicii implanturilor dentare.

Medicul specialist în implantologie va stabili în urma unui consult și a efectuării unor analize medicale, care sunt pașii necesari pentru a beneficia de cel mai bun plan de tratament pentru dumneavoastră.

ȘTIAI CĂ...

Procedura medicală este nedureroasă și se va realiza sub anestezie locală, în mai mulți pași, în funcție de particularitățile individuale ale fiecărui pacient?

Implant dentar - Clinica SyroDent

CUM SE REALIZEAZĂ UN IMPLANT DENTAR?

Primul pas în realizarea implantului dentar este constituit de intervenția chirurgicală, prin care, se vor plasa implanturile dentare în interiorul osului maxilar.

Al doilea pas este de fapt o perioadă cuprinsă între 3-6 luni, timp în care, implanturile vor forma o legătură strânsă cu osul maxilar.

După această perioadă, implantului dentar i se va aplica un dispozitiv metalic numit capă de vindecare sau gingivaformă, care va avea rolul de a proteja implantul de pătrunderea gingiilor în perioada următoare. Acesta se va înșuruba în implantul dentar, rămânând așa aproximativ 2 săptămâni pentru a lua forma gingiei.

Ultimul pas în realizarea implantului dentar constă în atașarea lucrării protetice proiectate (o coroană, o punte sau o proteză) de implantul dentar.

Din experiența mea cu pacienții, am observat că odată cu trecerea timpului tot mai multe persoane se confruntă cu pierderea dinților din cauza cariilor, înaintării în vârstă, accidentărilor sau a bolilor parodontale, însă, acest lucru nu trebuie să constituie un motiv de panică și îngrijorare.

Avantajul tehnologiei implanturilor dentare poate oferi oricui șansa de a-și înlocui dinții pierduți și de a-și redobândi aspectul estetic frumos, dar și încrederea în sine.

Implanturile dentare reprezintă în prezent cea mai eficientă metodă stomatologică de înlocuire a dinților lipsă, cu precizie și durabilitate mare, fără ca dinții alăturați să fie în vreun fel afectați.

Dr. Adel Abboud

Medic specialist în Implantologie

Dr. Adel Abboud - Chirurgie dentara, Implantologie, Estetica dentara

În cadrul clinicii SyroDent by Dr. Adel Abboud aveți posibilitatea de a alege între cele mai inovative și performante sisteme de implanturi disponibile în prezent, cum ar fi:

Vă invităm să studiați beneficiile implanturilor dentare și din articolul nostru referitor la implanturile dentare.

Clinica Syrodent by Dr. Adel Abboud vă pune la dipoziție cel mai complex ghid, referitor la implantul dentar.
Click mai jos pentru a-l accesa!

Programează-te completând formularul de mai jos.
Vei primi un SMS sau un telefon de confirmare din recepția cabinetului.

× Cum vă putem ajuta?