20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Servicii de Chirurgie Dentară

Clinica Syrodent îți oferă servicii moderne de chirurgie dentară!

Sănătatea osului maxilar și a celui mandibular poate fi asigurată prin servicii de chirurgie dentară, oferite de către medici specialiști, capabili să execute manopere de o dificultate mărită.

Pentru restabilirea sănătății, medicul chirurg poate efectua: extracții dentare simple sau complexe, îndepărtarea unor chisturi sau pungi cu puroi, dar și pregătirea chirurgicală necesară pentru lucrările protetice sau pentru implanturile dentare.

CE PRESUPUN SERVICIILE DE CHIRURGIE DENTARĂ?

Chirurgia dentară este acea specialitate a stomatologiei ce implică diverse intervenții chirurgicale realizate la nivelul oaselor faciale și a întregii cavități bucale.

Aceste intervenții sunt realizate de către medici stomatologispecializați în chirurgie dentară (orală) și instruiți pentru a trata pe cale chirurgicală, folosind diverse tehnici și intervenții specifice fiecărei afecțiuni.

Datorită tehnicilor moderne și a anestezicelor de ultimă generație pe care le folosim în clinica noastră, tratamentele chirurgicale, restabilesc după caz, sănătatea pacientului prin proceduri chirurgicale nedureroase.

De asemenea, echipamentele și întregul instrumentar chirurgical asigură o recuperare mai ușoară, atât în cazul extracțiilor dentare, cât și în cazul intervențiilor chirurgicale.

Tratamente de chirurgie dentară oferite de clinica SyroDent:

  • Extracții dentare – intervenții realizate sub anestezie locală și recomandate doar în cazul dinților cu distrucții majore ale coroanei sau ale rădăcinii sau în cazul existenței unor boli parodontale avansate.
  • Extractii de molari de minte – procedură necesară uneori, în cazul erupției necorespunzătoare, când dinții rămân parțial acoperiți de gingie sau când există o distrucție majoră a acestora.
  • Chistectomia – presupune îndepărtarea chisturilor și a infecției existente la rădăcina dintelui printr-o incizie în gingie, intervenție care va avea ca scop tratarea rădăcinii și stoparea recidivării infecției.
  • Rezecția apicală – este o procedură chirurgicală efectuată la rădăcina dintelui ce constă în îndepărtarea țesutului afectat și a unei părți din rădăcina dintelui, pentru ca acesta să poată fi salvat. Această intervenție este necesară în cazul diagnosticării dinților cu diverse leziuni, anomalii dentare sau ca urmare a tratamentelor de canal, care nu au dat rezultate pozitive.
  • Frenectomia – este o intervenție chirurgicală care are ca scop înlăturarea sau schimbarea poziției frenului (țesut crescut incorect care poate provoca afecțiuni gingivale, schimbarea poziției dinților sau limitarea mișcărilor făcute cu limba, provocând diverse deficiențe, precum pronunția incorectă).
  • Gingivectomia – este o intervenție chirurgicală, prin care medicul chirurg va îndepărta o anumită parte din gingia ce înconjoară un dinte, pentru a corecta aspectul inestetic sau pentru a efectua diverse tratamente. Această procedură se recomandă pentru  tratamentul bolilor gingivale, a cariilor subgingivale sau în cazul existenței unui exces de volum a gingiilor.
  • Sinus lifting – este o intervenție necesară pentru pregătirea suportului osos, înaintea poziționării implanturilor dentare. De obicei se apelează la această operație, atunci când sinusul maxilar este mărit sau coborât, iar osul rămas nu are dimensiunea suficientă pentru a susține un eventual implant dentar.
  • Operații de poziționare a implanturilor dentare – sunt intervenții chirurgicale nedureroase, care pot dura între 10 minute și câteva ore, în funcție de numărul de implanturi plasate. Poziționarea implanturilor poate fi realizată chiar după momentul extracției, la un scurt interval după acest moment sau mai târziu.

 

Intervențiile chirurgicale din cadrul clinicii Syrodent sunt realizate de către medicul stomatolog Dr. Adel Abboud, un medic cu o vastă experiență atât în domeniul intervențiilor chirurgicale clasice, cât și în cazul procedurilor chirurgicale necesare implanturilor dentare.

În cadrul clinicii Syrodent, intervențiile chirurgicale sunt realizate în condiții de maximă siguranță și igienă pentru care garantăm siguranța pacienților noștri.

Sănătatea și tratarea eficientă în condiții de confort și igienă corespunzătoare sunt prioritățile noastre, în tratarea pe cale chirurgicală, a fiecărui pacient cu probleme dentare ce ne solicită ajutorul.

Dr. Adel Abboud

Medic specialist în Chirurgie dentară

Dr. Adel Abboud - Chirurgie dentara, Implantologie, Estetica dentara
× Cum vă putem ajuta?