20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Servicii de Estetică dentară

Prin servicii de estetică dentară vei obține zâmbetul pe care ți-l dorești!

Estetica dentară îți propune o abordare personalizată a principalelor domenii stomatologice, responsabile de frumusețea zâmbetului tău prin tratamente de restaurare moderne.

Apelând la serviciile stomatologice de estetică dentară îți vei corecta toate imperfecțiunile dinților, iar zâmbetul tău va dobândi un aspect estetic minunat.

 

DE CE ESTETICĂ DENTARĂ?

ESTETICA DENTARĂ este ramura stomatologiei a cărei servicii își propun redarea aspectului estetic dentar și implicit, a zâmbetului sănătos. 

În cadrul clinicii SyroDent by Dr. Adel Abboud poți beneficia de toate tratamentele necesare pentru dobândirea unei danturi estetice și corect funcționale:

Însă, estetica dentară nu este doar o ramură a stomatologiei, ci și o artă medicală transpusă prin cele mai inovative tratamente stomatologice.

Cu ajutorul tehnologiilor digitale de ultimă generație îți vom putea crea zâmbetul perfect, prin:

 

Tratamentele de estetică dentară se realizează în urma unor planuri invidualizate, concepute în funcție de nevoile particulare ale fiecărui pacient(ă) în parte.

Articolul nostru cu tema: ,,Apelează cu încredere la serviciile de estetică dentară!” îți va oferi informații suplimentare despre aceste tratamente.

Astfel, prin tratamente de estetică dentară vei avea parte de:

  • lucrări protetice biocompatibile;
  • posibilitatea de a-ți alege forma și nuanța „noilor dinți”;
  • o dantură curată, igienizată și de un alb natural;
  • un zâmbet în armonie cu trăsăturile feței tale;
  • mai multă încredere de fiecare dată când zâmbești.
Tratament albire dentara - Clinica SyroDent

Detartraj cu ultrasunete, periaj profesional și Airflow

Culoarea și smalțul dentar pot fi afectate de consumul de băuturi și alimente ca: ceai, cafea, băuturi acide, de unele medicamente sau alimente colorate, dar și de fumul de țigară.

Pentru o estetică deosebită a dinților naturali este necesară și igienzarea profesională a acestora în cabinetul stomatologic.

Tartrul se formează pe suprafața dinților în timp, prin mineralizarea plăcii bacteriene cu sărurile de calciu din salivă.

Există 2 tipuri de tartru:

  1. supragingival – are o culoare alb-gălbuie, dar poate ajunge până la maronie sau neagră dacă se impregnează cu anumiți coloranți alimentari.
  2. subgingival – este de culoare închisă și de o duritate mai mare, mineralizarea lui fiind posibilă datorită prezenței sângelui.

Îndepărtarea tartrului de pe suprafața dinților se face printr-o metodă terapeutică, numită detartraj, care poate fi realizată de către medicul stomatolog cu:

  • instrumentar manual (tartru supragingival);
  • ultrasunete (tartru supragingival);
  • chiurete (pentru tartrul subgingival).

Clinica stomatologică SyroDent oferă servicii moderne pentru curățarea ultra eficientă a danturii, prin detartraj ultrasunete cu periaj profesional și Airflow.

Această tehnică are o acțiune blândă asupra dinților și a gingiilor, fiind nedureroasă și bine suportată de către adulți.

Air Flow-ul este o procedură modernă de igienizare care oferă și un masaj gingival eficient, ce stimulează circulația sangvină locală.

Prin intermediul acestei metode este proiectat pe dinți un jet de particule format din aerapă și bicarbonat de sodiu, ce va asigura curățarea zonelor interdentare greu accesibile și eliminarea petelor dentare.

Află mai multe detalii despre aceste proceduri din articolul nostru cu tema: ,,Ce înseamnă periaj profesional?”

Transformarea zâmbetelor este o operă de artă, iar eu mă bucur să le ofer pacienților mei adevărate capodopere – prin zâmbete perfecte.

Cred că un zâmbet sănătos oferă pacienților sănătatea de care au nevoie, fericirea pe care și-o doresc și încrederea pe care o merită.

Dr. Adel Abboud

Medic specialist în Estetică dentară

Dr. Adel Abboud - Chirurgie dentara, Implantologie, Estetica dentara
× Cum vă putem ajuta?