20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Servicii de Endodonție

Apelează la servicii moderne de endodonție!

Prin serviciile stomatologice de endodonție, medicul îți va trata afecțiunile nervilor dentari.

Acestea se manifestă prin durere dentară profundă, care apare în momentul consumului de alimente și băuturi calde sau reci.

În cele mai multe cazuri e necesar tratamentul endodontic (scoaterea nervului dentar), urmat de plombarea canalelor radiculare și reconstrucția, după caz, a coroanei dentare.

CE ESTE ENDODONȚIA?

Endodonția este acea ramură a stomatologiei, care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor nervilor dentari.

Tratamentul endodontic este alcătuit din mai multe ședințe în care medicul dentist efectuează anumite proceduri terapeutice, care vor elimina infecția de la nivelul pulpei dentare și vor igieniza zonele afectate pentru ca infecția să nu mai revină.

Tratament endodontie - Clinica Stomatologica Syrodent

Toate procedurile medicale se vor efectua cu anestezie locală , existând totuși unele cazuri în care, infecția dentară este foarte avansată, iar anestezicul nu va avea efect maxim.

În prima etapă de tratament medicul va elimina nervul dintelui, va curăța și va igieniza camera pulpară și canalele radiculare de infecție.

În a doua etapă medicul va efectua plombarea canalelor radiculare – umplerea acestora cu materiale ce vor împiedica pătrunderea bacteriilor și reinfectarea dintelui, după care, tot spațiul va fi închis cu o plombă provizorie.

Ultima etapă a tratamentului endodontic presupune readucerea dintelui la starea sa funcțională prin construirea unei coroane dentare sau printr-o altă lucrare similară.

Pentru informații suplimentare despre serviciile medicale de endodonție vă recomandăm să citiți și articolele noastre referitoare la:

„Cum se poate trata nervul dintelui?”

„Abcesul dentar, cauze și tratamentul corect”

În cadrul clinicii stomatologice Syrodent by Dr. Adel Abboud acordăm o importanță deosebită tratării în condiții de performanță a afecțiunilor ce necesită tratamente endodontice.

În acest sens, medicii stomatologi endodonți ai clinicii noastre Dr. Roxana Abboud și Dr. Bogdan Cristescu vă pot oferi cele mai eficiente servicii de tratament a canalelor dentare prin aparatură de ultimă generație, tehnici și materiale eficiente, care pot ajuta orice pacient să scape de durerea dentară acută. 

Dr. Bogdan Cristescu - Stomatologie generala, Endodontie
× Cum vă putem ajuta?