Servicii de Implantologie


Alege servicii moderne de implantologie!

Aspectul inestetic și dificultatea de a mesteca corect alimentele sunt doar două dintre consecințele pierderii dinților, indiferent de vârstă.

Pentru a menține sănătatea întregii cavități bucale se recomandă înlocuirea dinților pierduți în cel mai scurt timp, deoarece lipsa acestora va produce diverse probleme digestive, dar și dezechilibre ale mușcăturii sau ale articulațiilor maxilarului.

Ce este IMPLANTOLOGIA?

Implantologia este acea ramură a stomatologiei, care se ocupă cu rezolvarea problemelor legate de lipsa sau deteriorarea gravă a dinților, prin implanturi dentare.

Implantul dentar este un dispozitiv confecționat din titan și alte aliaje, care se va introduce în osul maxilar cu scopul de a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă.

Orice persoană adultă, fără probleme de sănătate majore, care se confruntă cu o pierdere prematură a dinților poate beneficia în prezent, de avantajul tehnicii implanturilor dentare.

Medicul specialist în implantologie va stabili în urma unui consult și a efectuării unor analize medicale, care sunt pașii necesari pentru a beneficia de cel mai bun plan de tratament pentru dumneavoastră.

Știai că:

Procedura medicală este nedureroasă și se va realiza sub anestezie locală, în mai mulți pași, în funcție de particularitățile individuale ale fiecărui pacient?

Cum se realizează un implant dentar?

Primul pas în realizarea implantului dentar este constituit de intervenția chirurgicală, prin care, se vor plasa implanturile dentare în interiorul osului maxilar.

Al doilea pas este de fapt o perioadă cuprinsă între 3-6 luni, timp în care, implanturile vor forma o legătură strânsă cu osul maxilar.

După această perioadă, implantului dentar i se va aplica un dispozitiv metalic numit capa de vindecare sau gingivaforma, care va avea rolul de a proteja implantul de pătrunderea gingiilor în perioada următoare. 

Acesta se va înșuruba în implantul dentar, rămânând așa aproximativ 2 săptămâni pentru a lua forma gingiei.

Ultimul pas în realizarea implantului dentar constă în atașarea lucrării protetice proiectate (o coroană, o punte sau o proteză) de implantul dentar.

 

DR. ADEL ABBOUD

Medic specialist în Implantologie în cadrul clinicii Syrodent

„Din experiența mea cu pacienții am observat că odată cu trecerea timpului, tot mai multe persoane se confruntă cu pierderea dinților din cauza cariilor, înaintării în vârstă, accidentărilor sau a bolilor parodontale, însă acest lucru nu trebuie să constituie un motiv de panică și îngrijorare.

Avantajul tehnologiei implanturilor dentare poate oferi oricui, șansa de a-și înlocui dinții pierduți și de a-și redobândi aspectul estetic frumos, dar și încrederea în sine.

Implanturile dentare reprezintă în prezent cea mai eficientă metodă stomatologică de înlocuire a dinților lipsă, cu precizie și durabilitate mare, fără ca dinții alăturați să fie în vreun fel afectați.”

Image

În cadrul clinicii  Syrodent by Dr. Adel Abboud aveți posibilitatea de a alege între cele mai inovative și performante sisteme de implanturi disponibile în prezent, cum ar fi: Implantul dentar MegaGen (Korea), Implantul dentar Sweden and Martina (Italia), Implantul dentar Bredent (Germania), Implantul dentar Straumann (Elveția).

Vă invităm să studiați beneficiile implanturilor dentare și din articolul nostru referitor la implanturile dentare