20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Cât de mult contează alegerea unui implant dentar

Publicat pe 31 mai 2022

Lipsa dinților este o problemă foarte des întâlnită, dar din fericire există câteva restaurări cosmetice și funcționale disponibile pentru a vă readuce zâmbetul înapoi. Sunt două opțiuni clasice de restaurare pentru dinții lipsă, care au devenit populare:

Punțile dentare și Implanturile dentare.

Ambele îmbunătățesc estetica, sănătatea și funcția orală. Fiecare are diferențe distincte în ceea ce privește durabilitatea, durata procedurii, costul și alte aspecte importante. Dar de ce ai alege unul în locul celuilalt?

Care ar fi diferențele cheie între Punțile Dentare și Implanturile Dentare?

Punți Dentare

O punte dentară constă dintr-unul sau mai mulți dinți falși (numiți pontici) așezați între două coroane bonturi. Ponturile sunt de obicei realizate din ceramică sau porțelan topit cu metal (PFM). Coroanele pot fi atașate la dinți naturali sănătoși sau la implanturi dentare. Dacă ultimul dinte de pe o arcadă trebuie înlocuit cu o punte, o punte cantilever poate fi atașată cu o singură coroană de bont.

Punțile dentare sunt perfecte în situația în care dinții alăturați dintelui tău lipsă au deja coroane atașate de ei sau ar putea folosi coroane, deoarece o punte dentară utilizează rădăcinile dentare existente, pentru a atașa puntea care „unește” golul dintre ei, din punct de vedere estetic și funcțional.

Implanturi Dentare

Implanturile dentare sunt compuse din stâlpi de titan, care sunt acoperiți cu coroane dentare. După plasarea inițială, stâlpul fuzionează cu țesutul maxilar din jur, printr-un proces natural cunoscut sub numele de osteointegrare.

Odată ce implantul dentar s-a integrat în osul maxilarului pacientului, coroana va fi atașată printr-un mic dispozitiv metalic, cunoscut sub numele de bont. Din momentul plasării, implantul este complet și vom obține un nou zâmbet, imediat ce zona va fi vindecată corespunzător.

Cu implanturile dentare, dinții multipli sau unici pot fi restaurați, ceea ce poate fi privit ca un avantaj față de punți, deoarece acest lucru elimină potențialul de deteriorare a dinților vecini, care pot proteja și osul maxilarului. Implanturile dentare sunt perfecte în situațiile în care pacientul caută să-și protejeze dinții naturali din jurul dintelui lipsă.

Vă gândiți la Punți Dentare sau Implanturi Dentare?

Nu există nicio îndoială că procedurile de restaurare dentară sunt o modalitate excelentă de a vă dezvălui un zâmbet nou, satisfăcător. Fie prin punți dentare sau implanturi dentare unice, noul tău zâmbet te așteaptă!

Contactați medicii noștri, pentru a începe un plan pentru a vă obține cel mai bun zâmbet de până acum, așa că programați-vă consultația astăzi!

Confruntarea cu dinții lipsă sau deteriorați poate fi cu siguranță dezamăgitoare și chiar poate afecta funcționarea dinților și calitatea vieții. Această problemă vă poate afecta negativ zâmbetul și chiar încrederea în sine, ceea ce cu siguranță nu este de dorit.

Din fericire, un dentist vă poate ajuta să rezolvați această problemă și să obțineți un nou zâmbet pe acea față minunată în cel mai scurt timp!

La Clinica SyroDent am ales să oferim pacienților calitate și inovație prin tratament cu 4 dintre cele mai performante tipuri de implanturi dentare existente pe piață:

 • Implant BREDENT (Germania)
 • Implant STRAUMANN (Elveția)
 • Implant MEGAGEN (Coreea)
 • Implant SUEDIA & MARTINA (Italia)

Progresele în tratamentul implanturilor dentare sunt majore, iar Clinica SyroDent beneficiază de rezultatele celui mai eficient și rapid implant: Implantul Dentar Bredent. Acesta este cea mai bună soluție pentru a vă remedia orice problemă dentară, iar un stomatolog bun va interveni corect, respectând etapele regimului dumneavoastră de tratament.

Avantajele Implantului Dentar Bredent

Implantul dentar Bredent nu numai că oferă un nou aspect și un zâmbet uimitor, dar poate, de asemenea, să restabilească sănătatea și funcționarea dinților. Există și câteva avantaje suplimentare asociate cu implanturile dentare, care ar trebui luate în considerare, cum ar fi:

 • Aspect îmbunătățit – arată și se simte precum dintele natural.
 • Vorbire îmbunătățită – vorbiți fără să vă faceți griji că implantul va aluneca.
 • Confortabil – implantul fuzionează cu osul maxilarului, ceea ce elimină disconfortul protezei detașabile.
 • Mestecatul ușor – mâncați alimente cu încredere și fără durere.
 • Boost de încredere – te ajută să te simți mai bine cu tine, redându-ți zâmbetul.
 • Îmbunătățirea sănătății orale generale – dinții existenți nu sunt modificați pentru a vă susține noile implanturi.
 • Durabil – implanturile pot dura o viață cu tipul potrivit de îngrijire și sunt excepțional de durabile. Se recomandă să vă revedeți medicul dentist pentru controale de rutină.
 • Convenabil – elimină inconveniențele jenante legate de purtarea protezelor dentare și nevoia de adeziv.

Implanturile dentare sunt cu siguranță o opțiune excelentă pentru restaurarea dinților, îmbunătățirea sănătății și creșterea încrederii în sine și a calității vieții. Cu toate acestea, ar trebui să selectați un doctor stomatolog cu experiență și cunoștințe despre tehnologia avansată, pentru a plasa implanturi dentare în mod eficient și în siguranță, asigurându-vă cele mai bune rezultate.

Obțineți un zâmbet de invidiat acum!

 

Ești gata să îți arăți din nou zâmbetul superb și strălucitor?

Te-ai săturat să nu poți zâmbi pentru că îți lipsesc dinții ori că spațiile dentare au devenit deranjante?

Medicii noștri de la Clinica SyroDent sunt dispuși și pregătiți să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie, pentru a vă începe călătoria cu implantul dentar ideal și pentru a vă confirma consultația chiar astăzi!

Programează-te completând formularul de mai jos.
Vei primi un SMS sau un telefon de confirmare din recepția cabinetului.

SyroDent îți răsplătește aprecierea pe Google Maps!

Dacă ne ești pacient și ești mulțumit de serviciile noastre, fă-ne o bucurie și lasă-ne recomandarea ta online, iar noi te vom recompensa cu 10% discount din următorul serviciu pe care îl vei alege!

× Cum vă putem ajuta?