Servicii de Endodonție


Tratează-ți afecțiunile nervilor dentari la clinica Syrodent!

Durerea dentară profundă care apare în momentul consumului de alimente și băuturi calde sau reci semnifică faptul că nervul dintelui a fost afectat.

Această tulburare poate fi cauzată de microbii unei carii, ce au pătruns în straturile dentare, ajungând până la nervul dintelui.

În cele mai multe cazuri e necesar tratamentul endodontic (tratamentul de canal dentar), urmat de plombarea canalelor radiculare și reconstrucția, după caz, a coroanei dentare.

Ce este endodonția?

Endodonția este acea ramură a stomatologiei, care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor nervilor dentari.

Tratamentul endodontic este alcătuit din mai multe ședințe în care medicul dentist efectuează anumite proceduri terapeutice, ce vor ca drept scop, eliminarea infecției de la nivelul pulpei dentare și igienizarea zonelor afectate, pentru ca infecția să nu mai revină.

Toate procedurile medicale se vor efectua cu anestezie locală, existând totuși unele cazuri în care infecția dentară este foarte avansată, iar anestezicul nu va avea efect maxim.

În prima etapă de tratament, medicul va elimina nervul dintelui, va curăța și va igieniza camera pulpară și canalele radiculare de infecție.

În a doua etapă, medicul va efectua plombarea sau umplerea canalelor radiculare cu un material ce va împiedica pătrunderea bacteriilor și reinfectarea dintelui, după care, tot spațiul va fi închis cu o plombă provizorie.

Ultima etapă a tratamentului endodontic, presupune readucerea dintelui la starea sa funcțională prin construirea unei coroane dentare sau printr-o altă lucrare similară.

Pentru informații suplimentare despre serviciile medicale endodontice vă recomandăm să citiți și articolul nostru cu tema:

„Ce este Endodonția?”

Image

În cadrul clinicii stomatologice Syrodent by Dr. Adel Abboud acordăm o importanță deosebită tratării în condiții de performanță afecțiunile ce necesită tratamente endodontice.

În acest sens, medicii stomatologi endodonți ai clinicii noastre Dr. Roxana Abboud și Dr. Bogdan Cristescu vă pot oferi cele mai eficiente servicii de tratament a canalelor dentare prin aparatură de ultimă generație, tehnici și materiale eficiente, care pot ajuta orice pacient să scape de durerea dentară acută. 

Image

Verifică lista serviciilor și a prețurilor clinicii noastre din București!

Prețuri