20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Ce înseamnă periaj profesional?

Publicat pe 17 octombrie 2020
Pregatire periaj profesional - Clinica Syrodent

Prin serviciul stomatologic de periaj profesional, medicul stomatolog va curăța zonele greu accesibile ale dinților de resturi alimentare și de placă bacteriană.

Această procedură poate fi efectuată doar de către medic, în cabinetul stomatologic, cu ajutorul unor instrumente și paste de dinți speciale.

Periajul profesional este o metodă nedureroasă de curățare, care va oferi dinților o senzație de prospețime durabilă.

De ce este necesar să apelăm la periaj profesional?

Cu toții cunoaștem importanța periajului dentar practicat de cel puțin două ori pe zi pentru menținerea unei danturi sănătoase.

Cu toate acestea, există anumite porțiuni interdentare, care nu pot fi curățate în totalitate prin periajul dentar realizat acasă.

Astfel, pentru prevenirea afecțiunilor gingiilor, dar și a dinților, medicii stomatologi recomandă realizarea unui periaj profesional o dată la 6 luni.

Persoanele care suferă de anumite boli gingivale cum ar fi parodontoza au nevoie de igienizări dentare, realizate la perioade mai scurte (3 luni), după recomandarea medicului.

Periajul profesional este recomandat și înainte de procedura de albire dentară, de aplicarea unui aparat dentar sau înainte de sigilarea dentară.

Apelând regulat la periaj profesional ne vom păstra dantura curată și gingiile sănătoase o lungă perioadă de timp.

Periaj profesional, detartraj cu ultrasunete și Airflow

Pentru o curățare ultra-eficientă a danturii, periajul profesional poate fi asociat uneori, cu alte proceduri de igienizare.

Astfel, serviciul de periaj profesional poate fi realizat împreună cu detartraj ultrasunete și Airflow, în cadrul aceleiași ședințe.

  • Detartrajul cu ultrasunete presupune apelarea la aparatură de ultimă generație, non-invazivă, care nu va produce durere sau afectarea smalțului dentar, comparativ cu detartrajul tradițional. 

Ultrasunetele emise de acest aparat sunt vibrații mecanice de o frecvență foarte înaltă cu ajutorul cărora vor fi distruse depunerile de tartru.

Vibrațiile vor fi însoțite de un jet de jet de apă, care va îndepărta resturile rămase în urma spargerii depozitelor și va calma gingiile.

Practic, prin detartrajul cu ultrasunete va fi îndepărtată placa bacteriană, tartrul (de pe suprafața dinților și de sub gingii) și va fi stimulată circulația locală a sângelui.

Periajul profesional completează detartrajul cu ultrasunete, fiind util pentru a netezi suprafețele dentare și pentru a îndepărta eventualele reziduuri de placă bacteriană.

  • Airflow-ul dentar este o metodă de curățare a dinților realizată cu ajutorul unui dispozitiv, care produce un jet de apă, aer, dar și particule fine de bicarbonat de sodiu.

Airflow-ul se realizează la finalul igienizării dentare, după efectuarea detartrajului și a periajului profesional.

Acesta completează perfect procedurile anterioare și datorită efectului de albire dentară al bicarbonatului de sodiu, dinții proaspăt igienizați vor deveni mai albi și perfect lustruiți.

Deci, pentru întreținerea sănătății dentare, medicina stomatologică modernă oferă soluții inovative de igienizare, accesibile tuturor.

Menține frumusețea zâmbetului tău natural!

Efect periaj profesional - Clinica Syrodent

Alături de medicii profesioniști ai clinicii Syrodent dorința de a avea un zâmbet frumos și sănătos poate fi îndeplinită foarte ușor! 

Considerând prioritară igiena dentară, Syrodent este prima clinică din România care oferă un pachet ce conține servicii complete de igienizare profesională a danturii.

Indiferent dacă ai o boală parodontală sau vrei sa îi oferi răsfăț danturii tale, abonamentul stomatologic la clinica Syrodent, îți va fi un real ajutor!

Cu doar 345 ron/an vei beneficia GRATUIT o dată pe an de un pachet complet de igienizare profesională a danturii tale, ce va avea inclus:  

  • O consultație stomatologică și planul de tratament
  • Detartraj cu ultrasunete
  • Periaj profesional
  • AirFlow

 

În plus, ca abonat al clinicii Syrodent, vei putea beneficia și de o reducere de 20% la tratamente pentru afecțiuni dentare, tratamente chirurgicale sau de implantologie.

În acest fel, vei avea programat un plan de prevenție și igienizare a danturii pentru întreg anul, dar și reducere pentru tratamentele necesare, în urma afecțiunilor depistate.

Vei avea mai puține griji și vei plăti mai puțin, prevenind la timp posibilele afecțiuni!

Contactează clinica Syrodent București, completând formularul online sau apelează 0752 100 030 și programează-te din timp la un control stomatologic!

 Ai grijă de sănătatea dinților tăi, alături de Syrodent!

Programează-te completând formularul de mai jos.
Vei primi un SMS sau un telefon de confirmare din recepția cabinetului.

SyroDent îți răsplătește aprecierea pe Google Maps!

Dacă ne ești pacient și ești mulțumit de serviciile noastre, fă-ne o bucurie și lasă-ne recomandarea ta online, iar noi te vom recompensa cu 10% discount din următorul serviciu pe care îl vei alege!

× Cum vă putem ajuta?