20%

REDUCERE

la implanturi și protetică
*Ofertă limitată

Cum te pot ajuta serviciile de protetică dentară?

Publicat pe 17 octombrie 2020
Servicii de protetică dentară - Clinica SyroDent

Definiție

Serviciile de protetică dentară presupun refacerea dinților prin lucrări fixe ca: fațete, coroane sau punți dentare și prin lucrări mobile cum sunt: protezele totale sau parțiale, protezele scheletate sau protezele pe implanturi.

Când e nevoie să apelezi la protetică dentară?

Serviciile de protetică dentară sunt o soluție foarte eficientă de înlocuire a unuia sau mai multor dinți lipsă.

De exemplu, prin punțile dentare se pot înlocui spațiile goale dintre dinți cu ajutorul dinților naturali alăturați sau a implanturilor, după caz.

În cazul lipsei unui număr mai mare de dinți, medicul stomatolog împreună cu tehnicianul dentar îți pot recomanda diverse tipuri de coroane dentare.

Cazurile/afecțiunile în care sunt necesare lucrări de protetică dentară pot fi:

 • înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă
 • dinți sparți sau ciobiți
 • dinți prea mici sau prea mari
 • dinți cu o postură incorectă
 • remodelare gingivală

Soluțiile pe care protetica dentară le oferă sunt multiple și diferă de la caz la caz, în funcție de complexitatea afecțiunilor și de rezultatul dorit de pacient.

Ce avantaje îți pot oferi serviciile de protetică dentară?

Alegând serviciile unei clinici specializate, oferite de către medici stomatologi și tehnicieni dentari profesioniști, poți obține:

 • un aspect estetic deosebit
 • posibilitatea de a avea o masticație normală
 • posibilitatea de a vorbi și a te exprima corect
 • o rezistență coronară crescută
 • un timp de acomodare mai redus
 • siguranță de fiecare dată când mănânci sau zâmbești

Astfel, prin lucrările de protetică dentară îți vei redobândi aspectul normal al danturii, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Care sunt serviciile de protetică dentară disponibile la clinica Syrodent?

Serviciile stomatologice oferite în cadrul clinicii Syrodent din București includ cele mai moderne servicii de protetică dentară, cum sunt:

 • Wax-up presupune modelarea în ceară de către tehnicianul dentar a arcadelor dentare ale lucrării ce urmează a fi realizată, în funcție de măsurile fiecărui pacient .
 • Mock-up presupune testarea concretă a modelului din ceară de către pacient pentru a se decide eventualele modificări și tratamentul adecvat.
 • Coroana metalo – ceramică este una dintre cele mai preferate soluții de către pacienții cu unul sau mai mulți dinți lipsă, datorită rezistenței sporite, a aspectului natural plăcut și a prețului accesibil al lucrării.
 • Coroana zirconiu este o opțiune foarte eficientă, datorită proprietăților zirconiului (transluciditatea, lipsa coroziunii și biocompatibilitate), această coroană va oferi un aspect fizic deosebit, asemănător cu cel al dintelui natural.
 • Coroana integral ceramic e-Max prezintă nivelul estetic cel mai înalt și și are o rezistență mare la fractură; este recomandată în special pacienților care prezintă alergii la diverse metale, deoarece este realizată fără suport metalic.
 • Supraproteze implant sunt proteze dentare create pentru a fi menținute pe suprafața arcadei dentare cu ajutorul implanturilor dentare; acest lucru le va oferi stabilitate, deci nu vor cădea din gură în timpul vorbirii sau a strănutului.
 • Fațete dentare eMax sunt piese protetice pretențioase, care necesită un tratament specific, cu ajutorul cărora pot fi corectate anomaliile de culoare și de poziție ale dinților, inclusiv spațiile interdentare.
 • Proteza acrilică este o lucrare protetică mobilizabilă, care este recomandată în cazul lipsei mai multor dinți sau a lipsei totale a acestora. Baza aceste proteze este realizată din acrilat roz, material care imită perfect gingia, iar dinții din acrilat alb vor fi  fixați în baza protezei.
 • Gutieră bruxism este un dispozitiv creat personalizat cu scopul de a ajuta pacientul să-și relaxeze articulația temporo-mandibulară pentru a nu își mai scrâșni dinții.

De asemenea, în cadrul clinicii Syrodent, vei găsi servicii moderne de implantologie și chirurgie orală, prin care, vei avea posibilitatea de a-ți corecta dantura alegând coroanele metalo-ceramice sau de zirconiu realizate și pe implanturi dentare.

Tratându-ți afecțiunile cauzate de lipsa unuia sau mai multor dinți prin servicii de protetică dentară îi vei oferi un plus sănătății tale orale!

Zâmbetul tău va redobândi aspectul natural, sănătos și vei avea mai multă încredere în tine!

Vei mesteca corect și cu încredere alimentele, atât acasă cât și în public!

Astfel, apelează cu încredere la serviciile de protetică dentară și programează-te pentru un consult stomatologic la clinica Syrodent by Dr. Adel Abboud!

Fă diferența între un zâmbet stânjenit și un zâmbet fericit!!!

Clinica SyroDent București

Verifică lista completă a serviciilor și a tarifelor pentru protetică dentară a clinicii Syrodent București, aici!

Programează-te completând formularul de mai jos.
Vei primi un SMS sau un telefon de confirmare din recepția cabinetului.

SyroDent îți răsplătește aprecierea pe Google Maps!

Dacă ne ești pacient și ești mulțumit de serviciile noastre, fă-ne o bucurie și lasă-ne recomandarea ta online, iar noi te vom recompensa cu 10% discount din următorul serviciu pe care îl vei alege!

× Cum vă putem ajuta?